ΘΩΜΑΣ ΤΕΛΕΤΕΣ

Τελετές – Κηδείες

Αναλαμβάνουμε τη διευθέτηση κάθε διαδικασίας για την τέλεση της κηδείας του εκλιπόντος, με την αναγκαία συνέπεια και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό.

Οργανώνουμε να τελέσουμε την κάθε κηδεία με σεβασμό προς τα θρησκευτικά σας έθιμα, όπως και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Η Τέλεση της κηδείας χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια επαγγελματισμό και συνέπεια και δεν αποτελεί απλός την παροχή μιας υπηρεσίας.

Mε αίσθημα σεβασμού για την απώλεια του αγαπημένου σας.

Mε αίσθημα σεβασμού για την απώλεια του αγαπημένου σας προσώπου, θέλουμε να σταθούμε δίπλα σας και να συμβάλλουμε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας με την πρέπουσα αξιοπρέπεια και τιμή που αρμόζει στην περίσταση. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε το κατά δύναμιν τη δύσκολη αυτή στιγμή. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεση σας, για τη καθοδήγηση και καλύτερη δυνατή σας εξυπηρέτηση στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Οι τιμές για την οργάνωση μίας τελετής κηδείας, προσδιορίζονται σύμφωνα με το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών & προϊόντων. Πχ. το είδος του φερέτρου, την ποικιλία και το μέγεθος του ανθοστολισμού, την χορωδία κ.λ.π.

Ένας ακόμη παράγοντας που διαμορφώνει το τελικό κόστος είναι το κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή. Καθώς τα δικαιώματα ταφής και λοιπές χρεώσεις ποικίλουν ανά Κοιμητήριο και Δήμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα γραφεία τελετών Θωμάς βρίσκονται σε Αθήνα και Πελοπόννησο και λειτουργούν 24 ώρες το 24ώρο.